Kroppen må tilføres EPA + DHA

Dråpe ikon

Høy konsentrasjon av essensielle fettsyrer

Bærekraft ikon

Dokumentert helseeffekt og bærekraft

Mann, dame og barn ikon

Anbefales for både barn og voksne

Omega-3 er essensielle(livsnødvendige) fettsyrer som kroppen ikke kan produsere og dekke behovet for selv.

Omega-3-fettsyrene EPA og DHA inngår i kroppens cellemembraner og er viktige for at cellene skal fungere optimalt. Veldig viktige er disse fettsyrene for et velfungerende hjerte- og karsystem. Studier viser at EPA og DHA i omega-3 bidrar til hjertes normale funksjon. Et inntak av marine omega-3-fettsyrer kan derfor være en svært fornuftig investering i egen helse.

Ettersom kroppen ikke greier å produsere de livsviktige fettsyrene EPA og DHA i tilstrekkelige mengder selv, trenger vi tilførsel av disse. Helsemyndighetene anbefaler et inntak av minimum 250 mg EPA + DHA per døgn for å oppnå ønsket effekt. Du kan sikre inntaket av EPA og DHA gjennom å spise fet fisk, spise matvarer som er tilsatt EPA og DHA eller ta et godt omega-3-kosttilskudd.

Akkurat nå kan du prøve den norskproduserte seloljen Iglo selolje til halv pris. Bestill her.

For ordens skyld må vi også nevne at det selvfølgelig er flere ulike grunner til at over 300.000 nordmenn årlig behandles for hjerte- og karsykdommer. Lite mosjon, overvekt og røyking er noen av årsakene. Her er det flere grep du kan ta for helsens skyld.

Alt dette pratet om fettsyrer… Kan fett virkelig være sunt, lurer du kanskje? Ja, fett i kroppen er faktisk helt nødvendig for at kroppen skal kunne fungere. Fettsyrene i omega-3 hører inn under gruppen som heter «flerumettede fettsyrer». Det er dette som ofte omtales som sunt fett.

Selolje er vår egen favoritt, og vi har derfor satt sammen et kvalitetsprodukt med ekstra D-vitamin tilsatt (NRK har tidligere meldt om store deler av den norske befolkningen har for lavt D-vitamin i blodet).

Oljen i Iglo selolje er fra områdene rundt Newfoundland i Canada, og oljen er raffinert her i Norge, under strenge kvalitetskrav. Iglo selolje inneholder omega-3-fettsyrer av farmasøytisk grad – den absolutt beste klassen man kan oppnå. Vi kan ikke annet enn å anbefale deg å prøve den selv, og å sikre deg kampanjeprisen i dag.