Iglo selolje boks

Om Selolje

Dråpe ikon

Høy konsentrasjon av essensielle fettsyrer

Bærekraft ikon

Dokumentert helseeffekt og bærekraft

Mann, dame og barn ikon

Anbefales for både barn og voksne

Selolje - Den mest interessante kilden til omega-3?

Husker du den dagen du fikk din første skje med tran? Vi tipper det hele foregikk med en forvridd grimase og et grøss. Men du fikk høre at du måtte ta det, fordi det var sunt.

Akkurat hvor sunt det er å ta omega-3 har blitt tydeligere med årene, etter hvert som studier har avdekket de virkelige helseeffektene*. Svært mange nordmenn er såpass bevisste helseeffekten, at grimaser eller ei, så skal det tas omega-3 hver dag!

Men må du ta tran? Det korte svaret er nei. Det er stor forskjell på omega-3, og enkelte varianter er både mer effektive og smaksvennlige enn den tradisjonelle fiskeoljen. Omega-3 fra selolje er et eksempel på et godt alternativ til tran og annen fiskeolje.

Seloljen tas opp mer effektivt enn tradisjonell fiskeolje. Mennesker utnytter selolje bedre en fiskeolje under fordøyelsen. Det har med molekylenes oppbygging å gjøre. En annen forskjell er at selen er et pattedyr, akkurat som oss mennesker.

Verdens helseorganisasjon (WHO), forskere, leger og ernæringseksperter er alle enige om at Omega-3-fettsyrer kan betraktes som livsnødvendige næringsstoffer for å opprettholde god helse*.

For å få omega-3 gjennom kosten, anbefaler vi alle å ha fersk, fet fisk på menyen flere dager i uka. Får du ikke tilstrekkelig av de essensielle fettsyrene gjennom kosten? Et godt omega-3 tilskudd av høy kvalitet kan da være en effektiv måte å sørge for at du og familien din har et tilstrekkelig inntak av omega-3 hver dag. Så hvorfor ikke benytte seg av den vi mener er den mest spennende av de alle?

Isfjell

Oljen kommer fra bærekraftig grønlandssel i områdene rundt Newfoundland i Canada. Oljen blir videre raffinert her i Norge, under strenge kvalitetskrav. Oljen er av farmasøytisk grad, den absolutt beste klassen man kan oppnå. Oljen fyller selvfølgelig fullt ut kravene til Mattilsynet. IGLO selolje er et kvalitetsprodukt du kan stole på.

Akkurat nå kan du sikre deg Iglo seloljes unike egenskaper til spesialpris. Vi leverer den rett i postkassen din så lenge du måtte ønske. Slik slipper du å gå tom for noe som er like viktig hver dag. Prøv selv til halv pris nå!

PS! Visste du forresten av det var inuittene på Grønlands sin gode hjertehelse som inspirerte til Iglo Selolje? *Helsemyndighetene anerkjenner helseeffekten av EPA og DHA, som bidrar til hjertes normale funksjon. Den gunstige virkningen oppnås ved et daglig inntak av 250 mg EPA og DHA, hvilket dekkes av døgndosen til Iglo selolje.