Selolje boks

Selolje er ikke «vanlig omega-3»

Dråpe ikon

Høy konsentrasjon av essensielle fettsyrer

Bærekraft ikon

Dokumentert helseeffekt og bærekraft

Mann, dame og barn ikon

Anbefales for både barn og voksne

Selolje er en helt unik kilde til Omega-3 i forhold til fiskeolje og tran. Ja, de tradisjonelle kildene til omega-3 inneholder også de essensielle fettsyrene EPA og DHA som vi må få i oss. Men, de inneholder ikke i nærheten av mengden fettsyren DPA som vi finner i seloljen.

DPA er spennende av flere ulike grunner (se forskning på selolje). Visste du for eksempel at selolje og morsmelk er en av få gode kilder til DPA som er kjent? Det er ikke uten grunn at deler av verden, inkl. Australia og New Zealand, har fått opp øynene og påpeker viktigheten av å få i seg denne spesielle fettsyren. Vi håper virkelig at Norge/EU også snart innlemmer denne fettsyren i sine standardanbefalinger, med tilhørende helseeffekter.

Selolje er et pattedyr, akkurat som oss mennesker. Man antar at det er på grunn av dette faktum, samt molekylenes oppbygging i selolje, som gjør at de essensielle fettsyrene i oljen tas opp langt bedre enn fra den tradisjonelle fiskeoljen og tran. At våre kunder i tillegg melder om en langt mer smaksvennlig olje, tar vi som en hyggelig bonus.

Oljen i Iglo selolje har blant annet følgende godkjente helseeffekter:

✔️ EPA og DHA bidrar til normal hjertefunksjon. Gunstig virkning oppnås ved et daglig inntak av 250 mg EPA og DHA.
✔️ DHA bidrar til normal hjernefunksjon og syn. Gunstig virkning oppnås ved et daglig inntak av 250 mg DHA.

I Iglo selolje har vi også tilsatt vitamin D, som har en rekke positive helseeffekter som er godkjent av norske helsemyndigheter. Blant andre:

✔️ Vitamin D bidrar til immunsystemets normale funksjon.
✔️ Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon og normale knokler.

Iglo selolje er en norskprodusert selolje av absolutt beste kvalitet. Vi leverer den rett i postkassen din så lenge du måtte ønske.

Gjør som tusenvis av andre, bytt til selolje. Bestill Iglo Selolje i dag, og benytt deg av introduksjonstilbudet uten binding til videre kjøp.