Vi trenger Omega-3 og vitamin D året rundt

Dråpe ikon

Høy konsentrasjon av essensielle fettsyrer

Bærekraft ikon

Dokumentert helseeffekt og bærekraft

Mann, dame og barn ikon

Anbefales for både barn og voksne

Noen tror at man bare trenger omega-3 og vitamin D om vinteren. Dette er direkte feil. Kroppen kan ikke produsere tilstrekkelig mengder av de helt essensielle fettsyrene i omega-3 selv, og forskning viser at 1 av 3 har alt for lite vitamin D i blodet.

Vi er selv ansvarlig for å gi kroppen vår en tilstrekkelig og jevn tilførsel av disse to komponentene som er så avgjørende for vår helse.

Helsedirektoratet anbefaler i sine kostråd å ha et tilstrekkelig inntak av omega-3 året rundt, nettopp fordi kroppen har så god nytte av disse fettsyrene.

Om sommeren får man som regel nok vitamin D fra solen, men vi har oftere mangel på vitaminet om vinteren. Vitamin D er mye viktigere enn du tror, og vi trenger det altså året rundt. Dette spesielle vitaminet som vi får i oss fra solen og maten vi spiser, påvirker helsa vår i stor grad. Det er nødvendig for at vi skal kunne ta opp kalsium fra fordøyelseskanalen, samt at vi skal kunne bygge opp og fornye beinvevet. En slik fornyelse pågår hele livet. I tillegg har vitaminet betydning for muskelstyrke, og for å optimalisere immunforsvaret. Ved å få i seg tilstrekkelig av et viktig næringsstoff som vitamin D gir man kroppen den beste forutsetning for å opprettholde en god helse.

Helseeffektene myndighetene peker på selv er intet mindre enn at Vitamin D:

✔️ Bidrar til å opprettholde normale knokler
✔️ Bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon
✔️ Bidrar til å opprettholde normale tenner
✔️ Bidrar til immunsystemets normale funksjon
✔️ Bidrar til normalt opptak/utnyttelse av kalsium og fosfor
✔️ Bidrar til normale kalsiumnivåer i blodet
✔️ Spiller en rolle i celledelingsprosessen

Det er altså viktig å få i seg både omega-3 og vitamin D året rundt. Et variert kosthold kan være tilstrekkelig for å få i seg disse næringsstoffene, men må nok innrømme å ha problemer med å få i seg nok omega-3 og vitamin D gjennom sitt daglige kosthold.

Da er det fint å vite at man kan tilføre det man trenger ved å ta et godt tilskudd. Iglo selolje har et høyt innhold av de sunne omega-3 fettsyrene i formene DHA, EPA, samt DPA.

Helsemyndighetene anerkjenner helseeffekten av EPA og DHA, som bidrar til hjertes normale funksjon. Den gunstige virkningen oppnås ved et daglig inntak av 250 mg EPA og DHA, hvilket dekkes av døgndosen til Iglo selolje. Vi har også tilsatt en kraftig dose av vitamin D for å dekke dette behovet.

Oljen i Iglo selolje er fra områdene rundt Newfoundland i Canada, og oljen er raffinert her i Norge, under strenge kvalitetskrav. Iglo selolje inneholder omega-3-fettsyrer av farmasøytisk grad – den absolutt beste klassen man kan oppnå. Vi kan ikke annet enn å anbefale deg å prøve den selv, og å sikre deg kampanjeprisen i dag.